DE STORM IS OVER ... - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Els Spieker - WaarBenJij.nu DE STORM IS OVER ... - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Els Spieker - WaarBenJij.nu

DE STORM IS OVER ...

Door: Els

Blijf op de hoogte en volg Els

28 Januari 2012 | Indonesië, Batavia

De storm is gaan liggen, er staat nog een lekker windje en we willen dat graag zo houden, anders hou je het niet uit !
Gisteren hebben we heel wat afgeknapte palm- en bananenbomen gezien en doordat de stroomdraden vrij laag bovengronds zijn aangelegd valt er makkelijk zo'n boom bovenop met alle gevolgen van dien.
Ben benieuwd hoe het feest van Peet is verlopen...
Jo zal straks vast wel een paar foto's sturen.
De zus van Guus - Dolly - is gisteravond aangekomen.
Ze zal wel een beetje moeten bijslapen na de lange reis.
Jullie zien haar nog wel op de plaatjes.
Later kom ik terug met de rest van de dag.

• 28 Januari 2012 - 02:12

Wim:

Leuke foto's van Peet's feessie...Dat roze staat hem prima..!! ;-)

• 28 Januari 2012 - 06:01

Els:

Ik heb een beetje pech, mijn rug laat me weer in de steek.

Straks naar het welkomsfeestje van Dolly hoop dat de paracetamol zijn werk doet tegen die tijd.

Heb nu wel internet, maar heel traag. Maar goed beter wat dan niks.

• 28 Januari 2012 - 09:02

Wim:

Eerst een kaars aan voor de Chef! Hoop dat het snel wegtrekt...
    Leuk hoor, die karbouw in z'n ochtendbad. Hij kijkt er tevreden bij.
    Voor zover ik weet is een karbouw een sapi..
    En een gebakken ei = mata sapi telor.., zo niet, dan tóch!

• 28 Januari 2012 - 09:19

Paula:

Die Peet in het roze, staat leuk bij zo'n jonge man, ik hoop dat het feest geslaagd is, slaap lekker uit, we horen het wel.

Elsje, het wordt tijd dat het zonnetje gaat schijnen, dat op je rug is de beste medicijn. Mooie foto's.

Zo ik ga vakantie inkopen doen vandaag, het schiet nu op.

• 28 Januari 2012 - 12:12

Mia:

zo kan weer lopen,woensdag klapte mijn voet dubbel tijdens het lopen,ik dacht dat doet zeer maar liep gewoon door,nou dat heb ik geweten 's middags kon ik er niet meer op staan,dus been ophoog ijs erop en zitten maar .Gelukkig gaat het nu weer goed kan er weer op lopen.
    Els hoest met je ruggetje gaat het weer

• 28 Januari 2012 - 12:53

Wim:

Meiden...jullie kosten me een kapitaal aan beterschaps- en genezingskaarsen. Gelukkig werken die lichtstaafjes meestal wel...
    Els, gaat het al wat beter met je?
    Mia, prima dat Joke om je heen is. Die kan je lekker verzorgen!

• 28 Januari 2012 - 13:52

Evelien:

Sfeervolle plaatjes !
    Beterschap voor je rug Els en Mia ook even kalm doen, geen sprongen om snel weg te geraken :-)
    Wim, ge bent voor allen toch de kaarsenbrander ?
    Voor allen een plezant weekend !

• 28 Januari 2012 - 14:14

Els:

Vandaag heb ik me koest gehouden, met een paar vette pillen in mijn kraag.
    Vanavond naar Dolly's welkomsfeestje geweest, was erg gezellig, de boys hadden 200 saté 's op de BBQgelegd en die waren me toch lekker, zo eet je ze nergens ! Lekker pittig en een heerlijk drankje erbij ( ik dacht, kom laat ik maar eens meedoen ) voel me lekker rozig. er stond een verrukkelijke wind. De pleegzoon van Jan en Sherly (Erlang) was er ook bij, hij vindt het helemaal leuk om Ollekebolleke te spelen wat hij pas heeft geleerd van ons :-)
    Net een enorme hoosbui geweest nu is alles weer fris.
    Vandaag kwamen we weer verkopers tegen die weer van alles aan ons wilden slijten.
    We zeiden dat we alles al hebben, toen moesten we maar cadeautjes gaan kopen om mee naar Nederland te nemen. Ze kennen ons goed en weten dat we heus wel wat zullen kopen !