NOG 3 DAGEN... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Els Spieker - WaarBenJij.nu NOG 3 DAGEN... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Els Spieker - WaarBenJij.nu

NOG 3 DAGEN...

Door: elsenfrits

Blijf op de hoogte en volg Els

07 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam

Over 3 dagen is het zover, de koffers staan ingepakt en we hebben geen gram overgewicht (naja, bij de koffers dan :-))

• 07 Januari 2012 - 13:17

Constance:

Els, zoals gebruikelijk heb je alles weer onder controle. Wat heb je de afgelopen dagen weer hard gewerkt. de slaapkamer koffers, kinderen, kleinkinderen, vrienden en al je contacten bij houden. Wat heb je toch een tomeloze energie. Soms ben ik er jaloers op. heb je nog tijd om even bij te komen voordat jullie vertrekken?
    Begint je nieuwe bed al een beetje te wennen? Je zou zeggen jullie zijn gewent om in een ander bed te slapen dus hoop echt dat jullie nieuwe liefdes nestje geeft wat jullie ervan verwachten.
    liefs uit Hilversum

• 07 Januari 2012 - 14:08

Lucas:

Wat is het stil zonder Wim :p

• 07 Januari 2012 - 14:29

Els Spieker:

ja hè ? Misschien heeft hij het nog niet gelezen :-)
    En Constance, we hebben het weekend nog om bij te komen, we hadden nog graag even naar Apeldoorn gegaan, maar dat gaat helaas niet meer lukken.

• 07 Januari 2012 - 14:48

Wim:

Lucas!! Ik ben weer bij de tijd..
    Hoop dat het zo door kan gaan, want jouw Omi is een beetje aan het rommelen met die nieuwe site.
    Nàh, gozertje, we zien het wel. Leuke tijd gehad in Frankrijk??

• 07 Januari 2012 - 16:08

Guru:

Els en Frits, goede reis en heel veel plezier in Lombok. Geniet van het land, de mensen, het eten en vooral van elkaar. En mocht je nog vragen hebben op Boeddhistisch gebied: stel ze gerust!
    Bersenang-senang!

• 07 Januari 2012 - 16:14

Els:

I-pads klaar, geladen, gevuld met muziek, e-readers gevuld met 300 boeken, die krijgen we niet uitgelezen, al zouden we dag en nacht doorgaan met lezen ;-)
    Fototoestel klaar met 3 rolletjes :-D
    Extra batterijen en geheugenkaartjes, nog tips ???

• 07 Januari 2012 - 16:17

Els Aan Guru:

Moet ik eerst even precies weten wie Guru is, heb een donkerbruin vermoeden maar.... vul even in ?

• 07 Januari 2012 - 17:13

Lucas:

Ik.dit jaar niet naar frankrijk geweest lekker thuis gebleven :)

• 07 Januari 2012 - 20:29

Paula:

Elsje, heb je echt alles gepakt, knap hoor dat je geen overgewicht hebt, nou ja er zijn winkels in lombok voor als je iets vergeten ben, geniet nog even van de rust voor de reis begint, liefs Paula.

• 07 Januari 2012 - 20:42

Els:

Nee Paultje, we hebben op de kop af 60 kilo bagage !
    Ik ga lekker vroeg slapen...

• 07 Januari 2012 - 21:43

Roland:

Geniet er van allebij :)

• 07 Januari 2012 - 21:45

R0:

Allebei* urg

• 07 Januari 2012 - 22:05

Mama:

Lange ij vind ik veel leuker :-)

• 07 Januari 2012 - 22:37

Ro:

Ik ook :P

• 08 Januari 2012 - 14:26

Doly :

goede middag ,wij wensen jullie een goede vlucht.
    en dan zien we elkaar in lombok .
    ik vertrek 26 jan. en zal 27 jan, s,avonds laat aankomen in lombok.
    els en frits tot dan veel liefs dolly

• 08 Januari 2012 - 14:58

Els Voor Dolly:

Dank je wel Dolly, jij ook goeie reis en tot de 28e dan xx

• 08 Januari 2012 - 22:13

Elly:

Allereerst goede reis gewenst Els en Frits hopelijk genieten jullie van jullie kennissen en zeker van Jan en z´n vrouw.
    Ik heb het tot zelfs dit week-end nog druk gehad .De een gaat en de ander staat al weer voor de deur en dan maar bedden verschonen . Morgen komt m´n schoonzusje weer voor een paar dagen .Volgend jaar ga ik naar Bali met de kerstdagen (geintje) ze zeggen dat dat het mooiste eiland is van Indonesia.
    M´n zusje Riet met d´r man Gerard zijn een paar jaren geleden in Bali geweest en ze vonden het de mooiste reis van hun leven maar Lombok zal ook best mooi zijn en minder toerisme.

• 08 Januari 2012 - 22:27

Els:

Wij vonden Bali wel mooi maar veel te toeristisch en 1xwasgenoeg.
    Lombok ik prachtig en rustig en een absoluut paradijsje.