NOG 1 NACHTJE... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Els Spieker - WaarBenJij.nu NOG 1 NACHTJE... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Els Spieker - WaarBenJij.nu

NOG 1 NACHTJE...

Door: elsenfrits

Blijf op de hoogte en volg Els

09 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam

Morgen is het zover, ik zie er wel een beetje tegenop die lange reis. Maar als we er weer eenmaal zijn dan ben ik t snel weer vergeten.

• 08 Januari 2012 - 23:56

Evelien En Inge:

Frits en Els, een hele mooie tijd samen toegewenst in Azië.
    Veel rust en genoegen voor u beidjes.
    We gaan u volgen.

• 09 Januari 2012 - 00:00

Paula:

Elsje, slaap lekker in je nieuwe bed dat laatste nachtje en droom van de warmte en de zon daar in het verre Lombok.

• 09 Januari 2012 - 02:11

Wim:

Ben er toch zeker van, dat jullie nóg een nachtje in Capelle slapen..?
    Immers,de 10e naar Mokum en de 11e naar Schiphol...dacht ik zo maar te weten..
    Ik schuifel effe door naar de "Home-Site".

• 09 Januari 2012 - 06:11

Leentje:

Heel veel plezier en goede vlucht.xxx

• 09 Januari 2012 - 09:35

Els:

Ja dat klopt Wim. Helemaal goed.

En Leentje, bedankt en herken je je eigen foto nog ? ;-)

• 09 Januari 2012 - 10:51

Hannekee:

Heb t geprobeerd, maar krijg te zien dat t of niet goed gaat of al aangemeld ben dus???? is t nou goed????

• 09 Januari 2012 - 13:23

Leon En Tonny:

Lieve Els en Frits.

Wij wensen jullie een hele goede reis,en een heerlijke tijd in Lombok.
    Geniet er maar flink van daar. En vooral lekker uitrusten,en hopelijk een goed bedje.

Liefs en dikke kus van ons.

• 09 Januari 2012 - 15:16

Carla Alers:

Lieve 2
    Natuurlijk een onwijs fijne reis. Ga jullie weer volgen...heerlijk zon zee strand ....wauw!
    Voor ons deze week spannend een koper voor ons huis ons laatste bod accepted wil deze week nog een bouwtechnische keuring (huis 10 jaar ??) dan wordt er 16 januari getekend....zonder voorbehoud financiering....gaat het gebeuren we wachten en duimen. Dikke knuf

• 09 Januari 2012 - 15:37

Lucas :

ook rustig met de Room service he :P

• 09 Januari 2012 - 15:43

Els:

Carla, we gaan mega voor je duimen, duim jij dan voor Mia en Joke, onze Spaanse vriendinnen ?
    Leuk dat je ons volgt.

• 09 Januari 2012 - 15:47

Oma Voor Lucas:

Kom jij anders even voor onze drankjes zorgen ? ;-)

• 09 Januari 2012 - 16:30

Wim:

Ik heb begrepen, dat Lucas pas a.s. weekend kan *roomservicen*..Is dat ook goed Oma Els..:-)

• 09 Januari 2012 - 18:47

Wim:

Voordat ik te laat ben: Héle fijne, relaxte reis lieverds en vooral happy landings!!
    No worries, ga maar lekker heppie wezen..:-)..

• 09 Januari 2012 - 18:59

Willemien:

Els en Frits,
    Ik wens jullie een fijne tijd in Lombok.

Veel liefs van Willemien.

• 09 Januari 2012 - 19:00

Heleen:

Lieve Els, je gooit er een slaappil in en je slaapt lekker tijdens de vlucht, wijntje van tevoren en gewoon een vliegtuigstoel en Frits zijn schouder en dan lekker pitten.
    Ik wens jullie een hele goede reis en vanzelfsprekend veel plezier op Lombok.
    liefs

• 09 Januari 2012 - 23:09

Els:

Nou die slaappil is misschien niet zo'n gek idee Heleen !
    Die heb ik nu net ook genomen.
    Tot morgen allemaal.