zelfs aanpassen ging fout
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
16 Januari 2012 | Indonesië, Batavia
Vanmiddag kom ik terug met mijn nieuwe stukje, dan is het voor jullie ochtend.
Vanmorgen kregen we van het personeel een hele zak vol rambutan.
We hebben ze allemaal al opgegeten. Heerlijk waren ze.
16 Januari 2012 - 05:33
Wim:
Ziet er niet verkeerd uit hoor, waar smaakt het naar?
En zeg nou niet: Naar rambutan natuurlijk! Dan weet ik nóg niks, nakko, nada..
Ik heb de indruk dat het Rode Zee-Egels zijn, een ietwat ziltige versnapering..:-)
Doet me ook denken aan kastanjes met hun jasjes nog aan.
Nou ja, als het maar lekker en gezond is.
Vannacht heeft het licht gevroren (-3), dus: ontbijten met erwtensoep en extra rookworst en een handje snip-uitjes. Plus een teakhouten snip van de Indische toko natuurlijk..;-)
Bakkie koffie tubruk d'r bij en dan kan mijn dag niet meer stuk.
Dan waan je je toch op één en hetzelfde moment in 2 werelden, zonder moeilijk te doen met lange reizen, wachttijden, jetlag...maar weer wel met geitewollen sokken aan de kakkies en een dikke wollen trui..
Read you later!
16 Januari 2012 - 05:50
Els:
Het ziet eruit als lychees, maar ze smaken naar passievrucht. Heel erg lekker
Je nast zo'n zak samen zo leeg ( Frits pelt ze) :-)
Vandaag is het flink warm, dus we voeren geen klap uit ! We liggen in de schaduw, lezen wat internetten wat, laten ons even in het water zakken van 28 graden. Kijken naar de jongens die in de tuin aan het werk zijn af en toe laten we onze ogen even zakken of bestellen iets te drinken, zo wil ik wel 150 jaar worden, dan heb ik t meerendeel nog te gaan :-)
Met regelmaat zit er een prachtige vlinder op de roze of gele bloemen naast ons ..
Kortom , het gaat goed met ons ;-)
Er wordt ons net een fruitcocktail gebracht, zucht ...ik denk dat we hier maar blijven wonen.
Mijn dochter gaat toch in Veurburg wonen en die kunnen ons dan met regelmaat bezoeken.
Wat wel vervelend is dat is het kletteren van het water dat uit een vaas stroomt die wordt vastgehouden door een halfblote stenen dame, maar ja je miet WAT te kankeren hebben....:-) -
16 Januari 2012 - 06:25
Mia:
gatverdamme els wat zien die dingen er harig uit.
ja ja ik wil hier blijven wonen,dat klinkt me bekend in de oren,het voordeel daarvan is dat we dan over en weer bij elkaar kunnen logeren,het nadeel ,dan zie ik jullie te weinig
dussssssssssssssss kom maar hier wonen hoor -
16 Januari 2012 - 06:28
Wim:
Bedankt voor je snelle antwoordje Els..
Tja, het is best wel afzien voor jullie in dat strafkamp....:-D!
En dat irritante watergekletter...Je krijgt er op de meest ongelegen momenten *aandrang* van en dan moet je weer van je luie krent komen om naar #100 te strompelen..;-)..
Wel weer een prettige bijkomstigheid in dat strafkamp: Je mag zélf uitmaken wanneer je *gelucht* wilt worden en dat zónder tijdsbeperking... -
16 Januari 2012 - 06:40
Els Voor Mia:
Het voordeel van Spanje is elkaar regelmatig zien het nadeel van Spanje is dat het te duur is.
Op Lombok koop je voor 80.000 euro een vilaatje met zwembad (zagen we in de Lombokguide) personeel kost geen drol en van je AOW kun je ruim leven, dus laten we allemaal hier gaan wonen :-))) -
16 Januari 2012 - 06:45
Els :
Ja Wim, dat is zo !
Het betrekt een beetje en er komt een beetje wind, nu ga ik helemaal nooit meer weg ;-)
We zeiden dat dit waarschijnlijk onze laatste keer was, maar daar denken we in ideële al wel anders over,
Niets veranderlijk dan een ... Stel Spiekers ! -
16 Januari 2012 - 06:58
Wim@els:
Top idee-tje! Ik ga er metéén voor...
(Aleen nog effetjes die 80.000 pietermannen bij elkaar sparen, graaien,jatten..;-)..) -
16 Januari 2012 - 07:45
Carla:
Hoi Genieters,
Het gaat allemaal weer heel erg goed met jullie daar hè!
Lekkere sapjes beetje niets doen.....super toch!
Hier nog een spannend weekje...en dan weten we of ons huis ECHT verkocht is. Vrijdag wordt er getekend en dan nog na het weekend 3 dagen bedenktijd......het gaat erom spannen! Hou jullie op de hoogte knuf carla -
16 Januari 2012 - 09:23
Ro:
Hallo,
Gaat ie lekker daar, het drankje ziet er lekker uit, dat fruit minder maar passie vrucht is wel lekker.
hangen jullie nog een beetje in het zwembad, met een parasolletje.
Hier is het koud maar, elk Nadeel heb ze voordeel, de School aan de overkant met de lieve kinders spelen veel minder vaak buiten dus ook minder vocaal gebler.
Nou geniet er van.
Ndaàààààààààg ! -
16 Januari 2012 - 09:47
Els Voor Roland Ea:
Het gaat perfect hier, en die harige dingen is alleen het omhulsel.
Ik zal er een paar meenemen (als ze er in maart nog zijn)
Af en toe heeft deze site behoorlijk kuren. Jan uit Lombok krijgt geen bericht meer van ons, we hebben m verwijderd en weer toegevoegd maar ik vraag me af of het iets heeft uitgehaald.
Constance wordt morgen geopereerd, ik weet niet of je dit nog leest voordat hè onder het mes gaat, maar veel sterkte in elk geval en een vlotte genezing.
Roland, jij gaat haar bezoeken hè ? Geef haar een dikke knuffel van ons.
Carla A. We zullen wederom voor je duimen en Wim gooi er even een verkoopkaars tegenan ? :-) -
16 Januari 2012 - 10:47
Wim:
Wordt aan gewerkt Chef..! En morgen een all-the-best-kaars voor Constance natuurlijk..
Verder nog iemand vergeten? ;-) -
Oma Voor Lucas:
Luuk , dat is fruit, ik zal er een paar meebrengen ! -
16 Januari 2012 - 13:24
Leon En Tonny:
Gatver de gatver,,,Wat ziet dat er allemaal heerlijk uit zeg!!!
Wij hadden helaas maar €7.50 in de Staats loterij,,, Dus komen we niet effe bij jullie aan ha ha .
Geniet er maar lekker van!
Liefs van ons en de meiden.
xxxxx