22 JANUARI 2012 - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Els Spieker - WaarBenJij.nu 22 JANUARI 2012 - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Els Spieker - WaarBenJij.nu

22 JANUARI 2012

Door: Els

Blijf op de hoogte en volg Els

22 Januari 2012 | Indonesië, Batavia

Vandaag is kleinzoon Dieuwert jarig !
17 jaar ! HAPPY BIRTHDAY DIEUWERT !!!
Gisteren een paar medische consulten gehad en wat kleine direct op te lossen dingen.
Ben wel mijn blous kwijt (die ik in Duitsland had gekocht) daar baal ik wel ik denk dat ik m bij het zwembad heb laten liggen en dat Ie is weggewaaid
Iedereen is hier goudeerlijk dus als ze mmhafden gevonden was Ie wel afgegeven.
s Middags op ons terras gezeten, frits gelezen en ik was met andere zaken bezig.
We hebben veelvuldig stroomuitval gehad da kun jeweinig doen.
We zijn dus in het hotel gebleven en hebben eten laten brengen.
Ik zit alweer in mijn thuisritme en ga dus veel te laat slapen.
Zal proberen wat vroeger te gaan pitten.
Vanochtend komt Ram onze houtsnijder met zijn gezin ontbijten, dat is altijd een feestje voor ze en voor ons leuk om te zien hoe leuk hij met zijn kinderen omgaat vorig jaar was zijn vrouw ziek maar nu komt ze mee.
De rest vul ik nog aan.

• 22 Januari 2012 - 00:33

Els:

He bah Jan we hoeven ons toch geen zorgen geen maken ?
    We hebben geen spreekuur en het betreft meer vrienden van vrienden en t personeel hier.
    En als we medicijnen nodig hebben die we niet bij ons hebben dan kopen we die bij de apotheek.
    je kunt toch niet iemand laten bloeden als er een ongelukje is gebeurd ?
    Moeten we ermee stoppen of niet? Over een paar weken zijn we weer weg.

• 22 Januari 2012 - 02:52

Villa Tulip:

Els maak je geen zorgen zolang de tamtam maar niet te luid wordt. Wanneer je hier een vinger uitsteekt worden beide handen genomen. Hou het inderdaad bescheiden.

• 22 Januari 2012 - 03:56

Frits Voor Dieuwert:

Hey knul, gefeliciteerd met je 17e verjaardag !
    Fijne dag.
    Jan, we willen zeker geen gelazer hebben hier, Els heeft al tegen het personeel gezegd dat ze beter niet over hun behandelingen kunnen praten met anderen.
    Het is alleen zo fijn om te zien hoe een simpele behandeling een maandenlang probleem in een week oplost en hoeveel geld het ze scheelt en hoe blij ze zijn.
    Maar we houden ons aan je advies hoor !

• 22 Januari 2012 - 04:06

Wim:

Iedereen om en rond Dieuwert (én uiteraard Dieuwert zélf..) gefeliciteerd met de jarige Job..:-)..

• 22 Januari 2012 - 10:22

Evelien En Inge:

17 jaar dat is alwel een leeftijd dat men u moet gaan zeggen ! Proficiat Dieuwert.
    Wij hebben een kalme zondag waar uitslapen bijhoort.
    Ons Fleurtje is vannacht niet thuisgekomen we hopen dat ze straks terug thuis komt om zich te voeden, we willen haar niet kwijt.

• 22 Januari 2012 - 11:24

Mia:

Elsje ik hoef me toch ook geen zorgen te maken, wat jan zegd had ik ook al gezegd,kijk in godsnaam uit.
    Het is natuurlijk normaal dat als iemand een stuk marmer op zijn teen krijgt dat je die helpt.
    Nou lieverds geniet nog even van een fijne avond,gaan jullie ergens eten of blijven jullie lekker thuis

• 22 Januari 2012 - 15:35

Wim:

Inge en Evelien...:
    Fleurtje alweer veilig terug??
    Anders moet je die poes maar binnenlokken met een rammelend voerbakje hoor..:-)..